Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης - Συγκέντρωση στο Βόλο: Σάββατο 4 Απριλίου – 7:30μμ πλ. Πανεπιστημίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος 01/04/2015


Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας στηρίζει το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης που συνδιοργανώνουν τα σωματεία της ΒΙΟΜΕ και τσιμέντων Χαλκίδας, η αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3, οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών και οι  απολυμένοι σχολικοί φύλακες που θα πραγματοποιηθεί στις 3- 6 Απριλίου και θα βρεθεί στο Βόλο το Σάββατο 4 Απριλίου.


Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα για την ικανοποίηση των εργατικών αιτημάτων και τον αγώνα για  την ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης, που έχει εξωθήσει εκατομμύρια κόσμου στην ανεργία και τη φτώχεια. Η κρίση του συστήματος και οι πολιτικές λιτότητας και φτωχοποίησης είναι υπεύθυνες για την επανεμφάνιση και την άνοδο της φασιστικής απειλής. Οι φασίστες ιστορικά ήταν και είναι οι πληρωμένοι μπράβοι των μεγαλοκαπιταλιστών. Όσο κι αν  προσπαθούν να  εμφανίζονται ως υπερασπιστές του απλού λαού, είναι απόντες αλλά και απέναντι από κάθε εργατικό αγώνα, κάθε απεργία, κάθε προσπάθεια λαϊκών διεκδικήσεων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δίκαιους εργατικούς αγώνες. Παλεύουμε για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας και φτωχοποίησης τις οποίες προωθούν και απαιτούν οι ΕΕ, η ΕκΤ και το ΔΝΤ.
 Όλες και όλοι το στη συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 4 Απρίλη στις 7:30μμ στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου