Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σάββατο 19 Οκτώβρη: Πανθεσσαλική Αντιφασιστική Διαδήλωση & Συνάντηση Συντονισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος 09/10/2013


Με αφορμή την 69η επέτειο από την απελευθέρωση του Βόλου από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (19/10/1944) καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο και κάθε δημοκρατικό πολίτη σε πανθεσσαλική αντιφασιστική διαδήλωση και στη συνέχεια σε συνάντηση πανθεσσαλικού αντιφασιστικού συντονισμού, στο Βόλο, το Σάββατο 19 Οκτώβρη 2013.  


Η αντιφασιστική διαδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:30πμ από την πλατεία Ελευθερίας και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο του Βόλου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση πανθεσσαλικού αντιφασιστικού συντονισμού στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Την αντιφασιστική διαδήλωση και τη συνάντηση συντονισμού καλούν από κοινού η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας, το Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Μέτωπο Αλληλεγγύης από την Καρδίτσα και το Στέκι Rosso Nero από τα Τρίκαλα. Στη συνάντηση συντονισμού θα παρευρεθούν και μέλη του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά καθώς του Αντιφασιστικού Μετώπου Παιδείας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει επιπλέον ενημέρωση για την αντιφασιστική αυτή πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου